Začali jsme stavět

Únor 2015 jsme věnovali přípravě a projektování. Celý projekt byl navržen od nuly na iPadu, vznikl tak půdorys i renderované pohledy. Vymýšleli jsme design i následný způsob prodeje, přemýšleli jsme nad ekonomikou i nad provozem. 6. března 2015 jsme začali se stavbou restaurace. Ven musel veškerý původní inventář. Byli jsme přesvědčeni, že chceme restauraci jaká v Prostějově není, ať již designem, skladbou jídel a nebo přívětivostí personálu. První, čím jsme začali byla likvidace původních toalet a návrh nového řešení. De-facto na původním místě kde byla dříve jedna pánská toaleta s pisoárem a jedna dámská toaleta se nám podařilo vytvořit zázemí pro dvě dámské kabinky a pánům zvýšit kapacitu na dva pisoáry.

Interiér restaurace byl od začátku zamýšlen jako nekuřácký, působící svěže a vzdušně. Stavba probíhala od 6. března do 15. května. Ve třech lidech a šesti rukami jsme stvořili něco, co nyní znáte a kde se cítíte dobře.

Projděte si fotografie původního stavu v galerii nad textem.

You may also like

Leave a comment