Menu


pro týden 19.02. - 23.02.

Pondělí 19.2. (Patrik)

Polévka: Rajčatová polévka s bazalkou
Menu A: Zeleninové soté
Menu B: Pikantní Bulgur se zeleninou a čočkou
Menu C: Těstoviny s brokolicí a česnekem
Přílohy: Pohanka; Mrkvička se zázvorem

Úterý 20.2. (Oldřich)

Polévka: Květáková kari polévka
Menu A: Pohankové rizoto
Menu B: Soja s omáčkou z paprik a noky
Menu C: Aloo Mutter
Přílohy: Couscous; Fazolky

Středa 21.2. (Lenka)

Polévka: Toskánská fazolová
Menu A: Jambalaya
Menu B: Penne zapečené se špenátem a modrým sýrem
Menu C: Sladkokyselé tofu
Přílohy: Rýže; Zeleninka v páře

Čtvrtek 22.2. (Petr)

Polévka: Dýňová polévka
Menu A: Čočka na kyselo
Menu B: Rýžové kuličky s houbami a tempeh
Menu C: Marocký couscous a sušené meruňky
Přílohy: Mačkané brambory; Kapustičky

Pátek 23.2. (Svatopluk)

Polévka: Boršč
Menu A: Stroganov se seitanem
Menu B: Jablková Žemlovka
Menu C: Tagine
Přílohy: Bulgur; Kukuřice na másle