Menu


pro týden 4.02. - 8.02.

Pondělí 4.2. (Jarmila)

Polévka: Bramborová polévka s tymiánem
Menu A: Curry fried rice s tofu
Menu B: Hrachový Dhal
Menu C: Noky s rajčatovou omáčkou
Přílohy: Couscous Pilaf; Kapustičky

Úterý 5.2. (Dobromila)

Polévka: Dýňová polévka
Menu A: Zapečené těstoviny s rajčaty a mozzarellou
Menu B: Perkelt
Menu C: Bengálská zelenina
Přílohy: Rýže; Fazolky

Středa 6.2. (Vanda)

Polévka: Česnekový krém
Menu A: Chop Suey
Menu B: Porkové placičky s červenou čočkou
Menu C: Pikantní Bulgur se zeleninou
Přílohy: Restované nudle se zelím; Mačkané brambory

Čtvrtek 7.2. (Veronika)

Polévka: Thajská sladkokyselá
Menu A: Špenátové knedlíčky v rajčatové omáčce
Menu B: Bazalkové rizoto
Menu C: Zeleninové curry
Přílohy: Bulgur; Pečené brambory

Pátek 8.2. (Milada)

Polévka: Čočková polévka
Menu A: Mexická rýže s fazolemi
Menu B: Špagety s pečenou dýní
Menu C: Segedínský guláš
Přílohy: Zeleninka v páře; Pohanka